Ukoliko Vam se iz nekog razloga ne svidi dobiveni proizvod, kod nas možete do 14 dana od datuma isporuke proizvoda potpuno neoštećeni, nekorišteni proizvod vratiti .
Svakako se nadamo da ćete biti oduševljeni našim Casmatino proizvodima, kao i većina naših zadovoljnih klijenata.

Sukladno zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se roba šalje dostavnom službom), ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to, u roku 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke posljednjeg proizvoda iz narudžbe.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može nam se obratiti na tel. 095/802-8693 ili e-mail adresu: info@djecje-podloge-casmatino.com radi obavjesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.
Tvrka Sunny Bee d.o.o. prihvaća povrat isključivo proizvoda bez ikakvog minimalnog oštećenja, u originalnom neoštećenom pakiranju.
A sve to je naravno navedeno u našim Općim uvjetima poslovanja.

Boy
Pokreni WhatsApp
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći ?